Surf & Stay

Heb je zin in een mini surf vakantie in eigen land of heb je lekker in het water gelegen en kan je geen genoeg van het surfen en de vibe in Scheveningen krijgen? Blijf plakken en surf & stay!

2, 3 of 5 dagen surfen bij Hart Beach Quiksilver Surfschool en 10 minuten verderop slapen bij Jorplace Beach Hostel!

Voor de deur van onze surfschool ligt dé surfspot van Nederland waar je alleen of met een groepje je eerste golf leert surfen! Onze gecertificeerde instructeurs laten je tijdens een surfles kennis maken met de Noordzee en leren je alle ins & outs over het surfen. Dit kan met een 1, 3 of 5 lessenpakket!
Heb je al vaker gesurft? Dan kan je ook bij ons terecht om surf gear, sups of skatelongboards te huren.

MEER INFORMATIE OF BOEK JE SURFLES DIRECT VIA DEZE LINK

Jorplace is het enige hostel in Scheveningen en wat voor één! Het moment dat je binnenstapt snap je waarom iedereen zich hier zo thuis voelt! De relaxte bar, lounge, tuin met openhaard en de faciliteiten zorgen ervoor dat je stiekem nooit meer weg wilt! Of je nu opzoek ben naar een goedkope overnachting, groepsaccommodatie of naar een privé kamer; bij Jorplace is het allemaal mogelijk! De leukste plekken van Scheveningen, het strand en supermarkten liggen om de hoek. Geen zin om te lopen? Huur een fiets of longboard!

MEER INFORMATIE OF BOEK JE BED DIRECT VIA DEZE LINK

€10,- korting op je eerste order? *

* bij besteding van €70,- na inschrijving op de nieuwsbrief!