Groepsactiviteiten

Of je nu bezig bent met het organiseren van een vrijgezellenfeest, kinderpartijtje of bedrijfsuitje: bij Hart Beach zit je goed. Ben je met een groep van 8 personen of meer, dan hebben wij verschillende strand en water activiteiten mét surf tintje waaruit je kan kiezen.

Quiksilver and Roxy Hart Beach Sponsors

Surf & Beach

Voor iedereen die graag actief bezig is bieden wij activiteiten aan in de categorie “Surf + Beach”. Het zijn activiteiten waar iedereen aan mee kan doen, zowel in het water als op het strand.

Activiteiten
€ 25 p.p.

Surfen

2uur
8personen
Lekker het water in en leren surfen? Met behulp van onze ervaren en enthousiaste instructeurs is surfen toegankelijk voor iedereen en wordt dit een onvergetelijke dag. Na een korte uitleg over veiligheid en surftechnieken gaan jullie samen met een privé instructeur ruim 1,5 uur het water in om je eerste golf te surfen! De Noordzee koud? Onze wetsuits houden jullie zelfs in de winter warm!
€ 25 p.p.

Suppen

1,5uur
8personen
Willen jullie wel de zee in, maar het water op een wat relaxtere manier ervaren? Maak kennis met Stand Up Paddle Boarden! Op een grotere surfplank bewaar je je balans terwijl je door het water peddelt.
€ 18,50 p.p.

Skatelongboarden

1,5uur
8personen
Cruisen over de boulevard van Scheveningen met de zon op je gezicht? Samen met een instructeur gaan jullie zoveel mogelijk meters maken op een longboard; de langere versie van een gewoon skateboard.
€ 25 p.p.

Powerkiten

2uur
8personen
Ervaar met het powerkiten de kracht van de wind. De kleine vliegers zijn er voor mensen die willen ontspannen. De grotere vliegers voor mensen die zelf een klein stukje willen vliegen!

Crea Bea

Voor iedereen die graag creatief bezig is en een relaxte dag willen hebben op het strand bieden wij activiteiten aan in de categorie ‘Crea Bea’.

Activiteiten
€ 30 p.p.

Tiki Woodcarving

1,5uur
8personen
Aloha creatievelingen! Met de unieke workshop Tiki Woodcarving maak je zelf de mooiste Tiki art voor thuis. In onder andere Hawaii zie je deze Tiki’s overal en brengen ze geluk.

De workshop begint met een korte culturele introductie waarna je op een veilige manier de basistechnieken van woodcarving leert. Je maakt een ontwerp voor jouw eigen Tiki Art en al snel kan je aan de slag met je tropische kunstwerk. Carve away!

€ 30 p.p.

Ukelele Music Experience

1uur
8personen
Je kent het wel, het kleine vrolijke gitaartje dat je gemakkelijk overal mee naar toe kan nemen; de ukelele. Dit van oorsprong Portugese instrument is razend populair op Hawaii en tijdens de Ukelele Music Experience kan jij leren hoe je dit snaarinstrument bespeeld. Aan het einde van de experience kan iedereen een liedje spelen!
€ 25 p.p.

Surfy sieraden

1,5uur
8personen
Leer te gekke sieraden maken van natuurlijke materialen zoals leer, natuurstenen en veren. Voordat jullie aan de slag gaan krijgen jullie eerst uitleg en instructies. Vervolgens kan je per persoon kiezen wat voor sieraad het beste bij jou past: een ketting, enkelbandje, armband of oorbellen. Gedurende de workshop krijg je leuke tips, advies en zijn er genoeg voorbeelden om inspiratie uit op te doen.
€ 17,50 p.p.

Beach Yoga

1,5uur
8personen
Met de zee op de achtergrond de
dagelijkse drukte even loslaten en helemaal zen worden met een les beach yoga. Tijdens deze yoga clinic leer je verschillende poses die je lichaam doen ontspannen. Bovendien is yoga goed voor je conditie en balans. Na afloop ontvangt iedereen een heerlijk kopje fairtrade thee, Namasté!

Team Spirit

Voor iederen die op zoek is naar een activiteit in groeps- of teamverband bieden wij activiteiten aan in de categorie ‘Team Spirit’. Of je nou tegen elkaar of mét elkaar battled; teamspirit staat bij deze strand activiteiten centraal.

Activiteiten
€ 27,50 p.p.

De Hollandse Nieuwe

1uur
8personen
Op nog geen steenworp afstand van Hart Beach worden in de haven dagelijks haringen en Hollandse garnalen gevangen, verwerkt en bereid. Wil je Scheveningen echt ervaren en heb je altijd al willen weten hoe je deze Hollandse delicatessen bereidt?

Tijdens onze workshop “De Hollandse nieuwe” ga je na een korte instructie over de leer- en peltechnieken zelf aan de slag. Uiteraard mag je je favoriete snack vervolgens zelf op eten.

€ 25 p.p.

Big Sup Adventure

1,5uur
8personen
Voor wie een normaal Stand Up Paddle board niet groot genoeg is, bieden wij de Big SUP Adventure aan; een SUP waar je tot tien personen op kan. Leuk voor een teambuilding dag. Door goed met elkaar samen te werken ga je als een speer door het water en kan je misschien zelfs een golf meepakken.

Na een korte instructie ga je het water in om het in een wedstrijd tegen elkaar op te nemen en de speciale missies te voltooien… Succes!

€ 25 p.p.

Expeditie Hawaii

1,5uur
8personen
Teambuilding met je voeten in het zand en onderuitgezakt in je hangmat zit er niet in. Jullie zijn gestrand op het surf eiland Hawaii, waar jullie verschillende missies gaan oplossen… Leer je collega’s of vrienden tijdens de verschillende opdrachten beter kennen!
Incl. begeleiding: € 18,50 p.p | Los veldje € 50,-

Beachvolleybal

1,5uur
8personen
Met uitzicht op zee en de neus in de wind neem je het in teams tegen elkaar op tijdens het beachvolleybaltoernooi. Na een korte introductie waarin de volleybalregels worden uitgelegd ga je in teams van 6 tot 8 personen een toernooitje volleyballen. Uiteindelijk wordt duidelijk in welk team de ware talenten zitten.

*Het is ook mogelijk om een los volleybalveld te huren

FOOD & DRINKS

Wil jij met een groep komen eten op het strand of jullie dag met strand activiteiten compleet maken met een hapje en een drankje? Jullie kunnen het hele jaar door bij ons terecht!

Alle mogelijkheden

Events Brochure

Al onze mogelijkheden en opties hebben wij gebundeld in onze brochure.

Download de brochure hieronder voor alle informatie.

Download hier

OFFERTE FORMULIER

LOCATIE

Parkeren

Op de strandweg kan je in de winter en herfst gratis bij ons voor de deur parkeren. Gedurende het strandseizoen van 1 maart t/m 31 oktober kunnen gasten die met de auto komen het beste gratis parkeren op de visafslag, aan de eerste en tweede haven.

Hart Beach Events
Strandweg 3b
2586JK Scheveningen

[email protected]
+31 (0) 70 350 25 91

Bel, mail of kom gezellig langs!