Groepsactiviteiten

Of je nu bezig bent met het organiseren van een vrijgezellenfeest, kinderpartijtje of bedrijfsuitje: bij Hart Beach zit je goed. Ben je met een groep van 8 personen of meer, dan hebben wij verschillende strand en water activiteiten mét surf tintje waaruit je kan kiezen.

Quiksilver and Roxy Hart Beach Sponsors

Surf & Beach

Voor iedereen die graag actief bezig is bieden wij activiteiten aan in de categorie “Surf + Beach”. Het zijn activiteiten waar iedereen aan mee kan doen, zowel in het water als op het strand.

Activiteiten

€ 25 p.p.

Surfen

2uur
8personen
Lekker het water in en leren surfen? Met behulp van onze ervaren en enthousiaste instructeurs is surfen toegankelijk voor iedereen en wordt dit een onvergetelijke dag. Na een korte uitleg over veiligheid en surftechnieken gaan jullie samen met een instructeur het water in om je eerste golf te surfen! De Noordzee koud? Onze wetsuits houden jullie zelfs in de winter warm!

€ 25 p.p.

Suppen

1,5uur
8personen
Willen jullie wel de zee in, maar het water op een wat relaxtere manier ervaren? Maak kennis met Stand Up Paddle Boarden! Op een grotere surfplank bewaar je je balans terwijl je door het water peddelt.

€ 18,50 p.p.

Skatelongboarden

1,5uur
8personen
Cruisen over de boulevard van Scheveningen met de zon op je gezicht? Samen met een instructeur gaan jullie zoveel mogelijk meters maken op een longboard; de langere versie van een gewoon skateboard.

€ 25 p.p.

Powerkiten

2uur
8personen
Ervaar met het powerkiten de kracht van de wind. De kleine vliegers zijn er voor mensen die willen ontspannen. De grotere vliegers voor mensen die zelf een klein stukje willen vliegen!
€ 17,50 p.p.

Beach Yoga

1uur
8personen
Met de zee op de achtergrond de dagelijkse drukte even loslaten en helemaal zen worden.
Na afloop ontvangt iedereen een heerlijk kopje fairtrade thee, Namasté!

Creatief

Voor iedereen die graag iets anders wilt en een relaxte dag wilt hebben op het strand bieden wij activiteiten aan in de categorie ‘Creatief’.

Activiteiten

€ 25 p.p.

Hart’s Bierproeverij

1uur
8personen

Bier komt in allerlei stijlen met verschillende recepten. Maar wat is echt lekker? Wat past het beste bij welke gelegenheid, eten of stemming? Ontdek het bij Hart Beach!

€ 25 p.p.

Ukelele Music Experience

1uur
8personen
Je kent het wel, het kleine vrolijke gitaartje dat je gemakkelijk overal mee naar toe kan nemen; de ukelele. Dit van oorsprong Portugese instrument is razend populair op Hawaii en tijdens de Ukelele Music Experience kan jij leren hoe je dit snaarinstrument bespeeld. Aan het einde van de experience kan iedereen een liedje spelen!

€ 25 p.p.

Surfy sieraden

1,5uur
8personen
Leer te gekke sieraden maken van natuurlijke materialen zoals leer, natuurstenen en veren. Voordat jullie aan de slag gaan krijgen jullie eerst uitleg en instructies. Vervolgens kan je per persoon kiezen wat voor sieraad het beste bij jou past: een ketting, enkelbandje, armband of oorbellen. Gedurende de workshop krijg je leuke tips, advies en zijn er genoeg voorbeelden om inspiratie uit op te doen.

€ 20 p.p.

Pub Quiz

1,5uur
8personen
Leer je collega’s of vrienden beter kennen tijdens de pubquiz. Een hilarisch teamspel met verschillende opdrachten en vragen op het gebied van film muziek, algemene kennis en je bedrijf. De game is on!

Teamspirit

Voor iedereen die op zoek is naar een activiteit in groeps- of teamverband bieden wij activiteiten aan in de categorie ‘Teamspirit’. Of je nou tegen elkaar of mét elkaar battled; teamspirit staat bij deze strand activiteiten centraal.

Activiteiten

€ 25 p.p.

Big Sup

1,5uur
8personen

Voor wie een normaal Stand Up Paddle board niet groot genoeg is, bieden wij de Big SUP aan; een SUP waar je met acht personen op kan. Leuk voor een teambuilding dag. Door goed met elkaar samen te werken ga je als een speer door het water en kan je misschien zelfs een golf meepakken.

Na een korte instructie ga je het water in om het in een wedstrijd tegen elkaar op te nemen en de speciale missies te voltooien… Succes!

€ 25 p.p.

Expeditie Hawaii

2uur
8personen
Teambuilding met je voeten in het zand!  Onderuit zakken in je hangmat zit er niet in. Jullie zijn gestrand op het surf eiland Hawaii, waar jullie verschillende missies gaan oplossen… Leer je collega’s of vrienden tijdens de verschillende opdrachten beter kennen!

€ 20 p.p.

Beach games

1,5uur
8personen
Leer beter samenwerken, communiceren en elkaar vertrouwen met deze uitdagende activiteiten die je vast nog nooit eerder hebt gedaan. Weten wat het is? Boek en kom erachter.

€ 20 p.p.

Beach Fit

1uur
8personen
Beach fit is een uitdagende en sportieve activiteit op het strand waarbij we gebruik maken van de natuurlijke elementen zon, zee en zand! Slechts gehuld in een wetsuit zal je verschillende kracht-,balans- en conditie oefeningen te verwerken krijgen. Get your body beach-fit!

€ 20 p.p.

Boksen

1uur
8personen
Stoten en sparren met elkaar, niet tegen elkaar! Deze stoere sportieve activiteit combineert de techniek van het boksen met een aantal “bodyweight” oefeningen, waarbij coördinatie, ritmegevoel en conditie uitvoerig getest worden! Onder begeleiding van een professionele bokstrainer ga je op zoek naar jouw innerlijke “Rockey”.

€ 20 p.p.

Touch rugby

1uur
8personen
Altijd al eens willen weten hoe het is om te rugbyen, maar toch wat huiverig voor die tackles? Dan is Touch rugby iets voor jou; alle basisvaardigheden van rugby, zonder het harde fysieke contact.

FOOD & DRINKS

Wil jij met een groep komen eten op het strand of jullie dag met strand activiteiten compleet maken met een hapje en een drankje? Jullie kunnen het hele jaar door bij ons terecht!

Alle mogelijkheden

Events Brochure

Al onze mogelijkheden en opties hebben wij gebundeld in onze brochure.

Download de brochure hieronder voor alle informatie.

Download hier

OFFERTE FORMULIER

LOCATIE

Parkeren

Op de strandweg kan je in de winter en herfst gratis bij ons voor de deur parkeren. Gedurende het strandseizoen van 1 maart t/m 31 oktober kunnen gasten die met de auto komen het beste gratis parkeren op de visafslag, aan de eerste en tweede haven.

Hart Beach Events
Strandweg 3b
2586JK Scheveningen

[email protected]
+31 (0) 70 350 25 91

Bel, mail of kom gezellig langs!