Intro

HART BEACH
VOOR GROEPEN

Ben je een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of schooluitje aan het organiseren?

De diverse activiteiten, heerlijke keuken en unieke locatie maken Hart Beach de plek voor een onvergetelijke dag samen met vrienden, familie of collega’s.

Vraag een offerte aan

Quiksilver and Roxy Hart Beach Sponsors

Groepsactiviteiten

Voor groepen groter dan 8 personen bieden wij verschillende strand en water activiteiten aan. Surfen, ukelele music experience, beach yoga of met z'n allen op de BIG sup, het is allemaal mogelijk!

Alle mogelijkheden

FOOD & DRINKS

Wil jij met een groep komen eten op het strand of jullie dag met strand activiteiten compleet maken met een hapje en een drankje? Jullie kunnen het hele jaar door bij ons terecht!

Alle mogelijkheden

VERGADEREN IN BOARDROOM

Hart Beach biedt de mogelijkheid om rustig te vergaderen of te brainstormen in een inspiratie volle en besloten ruimte met uitzicht op zee.

De ruimte biedt plaats aan maximaal 16 personen en beschikt over een LCD scherm, draadloos internet en Flip-over.

Meer informatie

Events Brochure

Al onze mogelijkheden en opties hebben wij gebundeld in onze brochure.

Download de brochure hieronder voor alle informatie.

Download hier

RECENCIES
Ruben Aartsen
Net iets te laat kwamen wij aan in de surfschool, maar dat maakte allemaal niet uit. Onwijs enthousiast werden wij ontvangen en de surfvibe spatte ervan af. Snel hebben wij ons pak aangetrokken want de instructeur stond al op ons te wachten. Eerst kregen wij een stukje theorie en gingen vervolgens naar de waterlijn. Twee uur lang hebben wij genoten van het surfen onder begeleiding van twee onwijs goedinstructeurs. Na de les is het fijn dat Hart Beach van alle gemakken is voorzien. Warme douches, kluisjes, kleedkamers, heerlijk eten en lekkere speciaalbiertjes. Tot volgend jaar!

OFFERTE FORMULIER

LOCATIE

Parkeren

Op de strandweg kan je in de winter en herfst gratis bij ons voor de deur parkeren. Gedurende het strandseizoen van 1 maart t/m 31 oktober kunnen gasten die met de auto komen het beste gratis parkeren op de visafslag, aan de eerste en tweede haven.

Hart Beach Surfschool
Strandweg 3b
2586JK Scheveningen

[email protected]
+31 (0) 70 350 25 91

Bel, mail of kom gezellig langs!