Activiteiten Hart Beach

Of je nu bezig bent met het organiseren van een vrijgezellenfeest, kinderpartijtje of bedrijfsuitje: bij Hart Beach zit je sowieso goed. Ben je met een groep van 8 personen of meer, dan hebben wij verschillende beachy activiteiten mét surf tintje waaruit je kan kiezen. Wil je alleen gezellig een hapje komen eten met een groep? Klik dan hier voor meer informatie over Food & Drinks.

Surf & Beach

Voor diegenen die vooral actief bezig willen zijn bieden wij activiteiten aan in de categorie “Surf + Beach”. Het zijn activiteiten waar iedereen aan mee kan doen, zowel in het water als op het strand.

Surfen

Lekker het water in en leren surfen? Met behulp van onze ervaren en enthousiaste instructeurs is surfen toegankelijk voor iedereen en wordt dit een onvergetelijke dag. Na een korte uitleg over veiligheid en surftechnieken gaan jullie ruim 2 uur met een privé instructeur het water in om je eerste golf te surfen! De Noordzee koud? Geen stress, onze wetsuits houden jullie zelfs in de winter warm!

Duur: 2 uur
Kosten:  
v.a. 8p. € 25,- 

Reserveren | Offerte aanvraag

Tip: Surf en BBQ op het strand kan ook bij ons!

Activiteiten scheveningen
sup les

Suppen

Willen jullie wel de zee in, maar het water op een wat relaxtere manier ervaren? Kom dan kennismaken met Suppen. Je staat op een grote plank waarop je je balans moet houden terwijl je door het water peddelt. Je gebruikt hierbij al je spieren, een super goede workout dus! Na een korte introductie waarin aandacht wordt besteed aan de basisprincipes van het Suppen, de veiligheidsregels en de bewegingstechnieken ga je vervolgens het water in om daadwerkelijk je balans op het water te testen!

Duur: 1,5 uur
Kosten:
 v.a. 8p. € 25,-

Reserveren | Offerte aanvraag

Tip: Een uitgebreide lunch na het Suppen? 

Skate longboarden

Lekker over de boulevard van Scheveningen cruisen? Na deze skate longboard tour wil je voortaan met je skate longboard naar de bakker. Fiets de deur uit, skate longboard erin?

Duur: 1,5 uur
Kosten:  
v.a. 8p. € 18,50

Reserveren | Offerte aanvraag

Tip: Zin in een BBQ na het Skate longboarden?

schooluitje

Powerkiten

Als je houdt van strand en wind, kun je tijdens het powerkiten een lekker dagje uitwaaien met Nasawing vliegers en matrassen in alle soorten en maten. Er zijn kleine vliegers voor mensen die heerlijk willen ontspannen en grotere vliegers voor mensen die zelf een mini stukje willen vliegen!

Duur: 2 uur
Kosten:  
v.a. 8p. € 25,-

Reserveren | Offerte aanvraag

Tip: Uitgewaaid en zin in een lekkere beach BBQ? 

Crea Bea

Voor diegenen die graag creatief bezig zijn en een relaxte dag willen hebben op het strand bieden wij activiteiten aan in de categorie ‘Crea Bea’. Met onderstaande activiteiten ga je helemaal op in de relaxte surfers lifestyle!

Tiki Woodcarving

Aloha creatievelingen! Met de unieke workshop Tiki Woodcarving maak je zelf de vetste Tiki art voor thuis! In onder andere Hawaii zie je deze Tiki’s overal en brengen ze geluk.
Deze workshop begint met een korte culturele introductie waarna je op een veilige manier de basistechnieken van woodcarving leert. Je maakt een ontwerp voor jouw eigen Tiki Art en al snel kan je aan de slag met je tropische kunstwerk. Carve away!

Duur: 1,5 uur
Kosten:  
v.a. 8p. € 30,-

Reserveren | Offerte aanvraag

Tip: Fairtrade koffie en sweets voor na het tiki woodcarving?

Activiteiten scheveningen
Activiteiten scheveningen

Ukelele Music Experience

Je kent het wel, het kleine vrolijke gitaartje dat je gemakkelijk overal mee naar toe kan nemen; de ukelele. Dit van oorsprong Portugese instrument is razend populair op Hawaii en tijdens de Ukelele Music Experience kan jij leren hoe je dit snaarinstrument bespeeld. Aan het einde van de experience kan iedereen een liedje spelen en met de typische Hawaiiaanse klanken van de ukelele waan je je met deze workshop binnen no-time op Hawaii!

Duur: 1 uur
Kosten:  
v.a. 8p. € 30,-

Reserveren | Offerte aanvraag

Tip: Een BBQ op het strand na het spelen van de Ukeleles, wie wilt dat nou niet!

Surfy sieraden

Tijdens de ‘Surfy Sieraden’ workshop leer je te gekke sieraden maken van natuurlijke materialen zoals leer, houten kralen, natuurstenen, schelpen en veren! Voordat jullie aan de slag gaan krijgen jullie uitleg & instructies. Vervolgens kan je per persoon kiezen wat voor sieraad het beste bij jou past: een ketting, enkelbandje, armband of oorbellen. Gedurende de workshop krijg je leuke tips, advies en zijn er genoeg voorbeelden om inspiratie uit op te doen.

Duur: 1,5 uur
Kosten:  
v.a. 8p. € 25,-

Reserveren | Offerte aanvraag

Tip: Lekkere fairtrade koffie en sweets voor na het sieraden maken?

Activiteiten scheveningen

Beach Yoga

Wil je met de zee op de achtergrond de dagelijkse drukte even loslaten? Ga dan voor een workshop beach yoga. Tijdens deze yoga clinic leer je verschillende poses die je lichaam doen ontspannen. Bovendien is yoga goed voor je conditie en balans. Na de yoga sessie ontvang  je een fairtrade yogi tea!

Duur: 1,5 uur
Kosten:  
v.a. 8p. € 17,50

Reserveren | Offerte aanvraag

Tip: Blijf in de gezonde sferen met ons Kick Start ontbijt

Team Spirit

Voor diegenen die op zoek zijn naar een activiteit in groeps- of teamverband bieden wij activiteiten aan in de categorie ‘Team Spirit’. Of je nou tegen elkaar of mét elkaar battled, de teamspirit staat bij deze strand activiteiten centraal!

De Hollandse Nieuwe

Op nog geen steenworp afstand van Hart Beach worden in de haven dagelijks haringen en Hollandse garnalen gevangen, verwerkt en bereid. Wil je Scheveningen echt ervaren en heb je altijd al eens willen weten hoe je deze Hollandse delicatessen bereidt?
Tijdens onze workshop De Hollandse Nieuwe ga je na een korte instructie over de fileer- en peltechnieken zelf aan de slag! Uiteraard mag je je favoriete snack vervolgens zelf op eten.

Duur: 1 uur
Kosten:  
v.a. 8p. € 27,50

Reserveren | Offerte aanvraag

Tip: Een beach bbq voor na het fileren van de visjes?

Activiteiten scheveningen

Big Sup Adventure

Voor wie een normaal Stand Up Paddle board niet groot genoeg is, is er nu de Big SUP Adventure; een SUP waar je met tot wel  tien personen op kan! Leuk voor een teambuilding dag. Door goed samen te werken kan je met elkaar als een speer door het water gaan en misschien zelfs een golfje meepakken.
Na een korte instructie ga je het water in om het in een wedstrijd tegen elkaar op te nemen en de speciale missies te voltooien… Succes!

Duur: 1,5 uur
Kosten:  
v.a. 8p. € 25,-

Reserveren | Offerte aanvraag

Tip: Na het avontuur op de Big Sup zin in Big BBQ? 

Expeditie Hawaii

Leer je collega’s of vrienden beter kennen tijdens de special: Expeditie Hawaii. Een spannend teamspel met verschillende opdrachten en proeven op het strand alsof je op het surfeiland Hawaii zit. The game is on!

Duur: 1,5 uur
Kosten:  
v.a. 8p. € 25

Reserveren | Offerte aanvraag

Tip: Na het harde werken tijdens de Flatland Games kun je ook bij ons BBQen!

Beach volleybal

Beachvolleybal

Met uitzicht op zee en de neus in de wind neem je het in teams tegen elkaar op tijdens het beachvolleybaltoernooi. Na een korte introductie waarin de volleybalregels worden uitgelegd ga je in teams van 6 tot 8 personen een toernooitje volleyballen. Uiteindelijk wordt duidelijk in welk team de ware talenten zitten!
*Het is ook mogelijk om een los volleybalveld te huren

Duur: 1,5 uur
Kosten:  
v.a. 8p. € 18,50 | los veldje € 50,-

Reserveren | Offerte aanvraag

Tip: Beach volleyballen en lekker lunchen op het strand?

Meer info, reserveren of vrijblijvend een offerte op maat aanvragen?
Bel of mail met Claire:
T 070 350 25 91
E [email protected]

Parkeren

Op de strandweg kan je in de winter en herfst gratis bij ons voor de deur parkeren. Gedurende het strandseizoen van 1 maart t/m 31 oktober kunnen gasten die met de auto komen het beste gratis parkeren op de visafslag, aan de eerste en tweede haven.

Hart Beach Food & Drinks
Strandweg 3b
2586JK Scheveningen