Bedrijfsuitjes

Op zoek naar een plek voor jullie bedrijfsuitje, personeelsuitje of vergadering? Dit kan je volledig naar jouw wensen bij ons inrichten.

Vertel ons wat je graag zou willen doen. Wij denken graag met jullie mee en maken er samen uiteindelijk een onvergetelijke dag van! Wij zijn het hele jaar geopend.

Vraag een offerte aan

Quiksilver and Roxy Hart Beach Sponsors

Vergaderen in Boardroom

Hart Beach biedt de mogelijkheid om rustig te vergaderen of te brainstormen. De boardroom is een inspiratievolle en besloten ruimte met uitzicht op zee.

Opties

€ 40

Malibu Meeting
4uur
8-16personen
Onbeperkt fairtrade koffie/ thee & water
Sweets bij ontvangst
Shortboard lunch

€ 70

Long Meeting
8uur
8-16personen
Onbeperkt fairtrade koffie/ thee & water
Sweets bij ontvangst
Shortboard lunch

v.a. € 65

Losse Zaalhuur
v.a. 8personen
Per uur: € 65
Dagdeel 4 uur: € 210
Gehele dag 8 uur: € 420

Water en Strandactiviteiten

Wij organiseren verschillende water en strandactiviteiten waarmee jij je al snel in Surfers Paradise waant! Het strand is de ideale plek om te relaxen of juist de sportieve kant van jezelf en jouw collega’s te ontdekken.

Alle activiteiten

FOOD & DRINKS

Chefkok Julian en ons keukenteam zorgen dat er genoeg te eten is. Wij bieden verschillende arrangementen aan om jullie dag compleet te maken. Voor het gehele aanbod klik hier.

Meer informatie

OFFERTE FORMULIER

LOCATIE

Parkeren

Op de strandweg kan je in de winter en herfst gratis bij ons voor de deur parkeren. Gedurende het strandseizoen van 1 maart t/m 31 oktober kunnen gasten die met de auto komen het beste gratis parkeren op de visafslag, aan de eerste en tweede haven.

Hart Beach Surfschool
Strandweg 3b
2586JK Scheveningen

[email protected]
+31 (0) 70 350 25 91

Bel, mail of kom gezellig langs!